WaterStillar Wall

2.917,51  (21.981,98 kn)

(U cijenu je uključen danski pdv - 25%)

 • Nema pokretnih dijelova, osim 2 ventila koji pune/ispiru kotao
 • Dizajn nepropustan za zrak i paru koji osigurava sterilno okruženje za pitku vodu
 • Kompaktan (stati će u ormar širine 60 cm)
 • Izrađen od nehrđajućeg čelika, ne uzrokuje probleme s odobrenjima
 • Deblja izolacija (do 60 mm) – manji gubitak energije
 • Bez buke (manje od 30db)
 • Uključen ugljični filter koji se može ponovno puniti (nehrđajući čelik / trostruka stezaljka)

Kratki opis

WaterStillar Wall kombinacija je električnog tradicionalnog bojlera i destilatora vode koji dnevno proizvodi 85 litara tople vode za kupanje i do 15 litara pitke vode. WaterStillar Wall je namijenjen za domove u neosunčanim područjima svijeta i za domove bez pristupa suncu.

Kompaktno i električno rješenje

85 litara tople vode za kupanje i do 15 litara pitke vode dnevno.

WaterStillar Wall kombinacija je električnog tradicionalnog bojlera i destilatora vode. Wall je namijenjen za lokacije u neosunčanim područjima svijeta i za kuće bez pristupa suncu. 

Wall je kombinacija uređaja za destilaciju i električnog bojlera, gdje se proces destilacije koristi i za zagrijavanje vode za kupanje. 

Toplina iz električnog grijača koristi se za isparavanje vode i ta para se kondenzira uz spremnik vode za kupanje, vraćajući toplinsku energiju vodi za kupanje. 

Dva u jednom. 

Wall je izrađen najboljim dostupnim materijalima – europski nehrđajući čelik 316L s unutarnje strane i pocinčani čelik/presvučeni prahom izvana. 

Predinstalirali smo i sigurnosne i nepovratne ventile, tako da je instalacija jednostavna:  Spojite se na vod hladne i tople vode u vašem domu – i uključite ga. 

Minimalistički dizajn odražava naš DNK danskog dizajna. Boja je mat bijela.

Princip rada i učinkovitost

WaterStillar Wall destilira vodu u omjeru 1:1 i stoga nije učinkovitiji od normalnog uređaja za destilaciju. No, početna utrošena energije se koristi dvaput, drugi puta „besplatno“: plaćate struju za pitku vodu, ali dobivate DODATNO toplu vodu za kupanje kao besplatni nusproizvod. 

Ili obrnuto.  I imate samo jedan aparat, a ne dva. 

Uključeno

 • Viseći nosač
 • Sigurnosni ventil
 • Nepovratni ventil
 • Ventil za pražnjenje sustava po potrebi
 • Filter s aktivnim ugljenom od nehrđajućeg čelika koji se može ponovno puniti
 • Aktivni ugljen za 5X punjenja
 • Pumpa za pitku vodu
 • Slavina od nehrđajućeg čelika s tipkom za pritisnuti/držati

Sigurna i eko voda za piće

Za razliku od drugih tehnologija vode, destilacija bez tlaka na visokim temperaturama će proizvesti najčišću moguću vodu. U kombinaciji s opcijskim ugljičnim filterom, desetljećima ćete imati beskrajno čistu vodu za piće. 

Bez obzira što se nalazi u vašoj vodi – destilacija je najsigurniji izbor. Ako imate vlastitu pitku vodu, smanjit ćete broj plastičnih boca koje ćete koristiti i bacati. Kupovanje boca i rješavanje plastičnog otpada nešto je na što možete zaboraviti. Praktično i održivo!

Dodatne mogucnosti

Dodavanje minerala, okusa , mjehurića i hlađenje vode za piće nije obavezno. Spojite pitku vodu na hladnjak ili ugradite posebnu slavinu za pitku vodu na sudoper, što će instalaciju učiniti potpunom ali još uvijek i jednostavnom za korištenje.

Instalacija i održavanje

Wall je vrlo kompaktan i uklapa se u većinu stanova/kuća.

Za standardnu ​​instalaciju trebate imati samo:

 • vijke za viseći nosač koji odgovara zidu koji imate
 • crijevo za dovod između pumpe i slavine
 • dva fleksibilna crijeva za spajanje na vodove tople/hladne vode

Unutarnji spremnik za pitku vodu može se spojiti na dispenzer, hladnjak ili jednostavno na slavinu za pitku vodu u kuhinji. 

Wall ima poseban električni parni kotao. Ukupna potrošnja energije jednaka je kao i kod konvencionalnih bojlera za istu količinu tople vode. 

Opremljen je nepovratnim ventilom, sigurnosnim ventilom i ventilom za pražnjenje sustava po potrebi. 

Sustav je testiran pod tlakom prije izlaska iz tvornice i sve što trebate je spojiti toplu/hladnu vodu i imati jednofaznu utičnicu od 230 V u blizini. 

Instalaciju bi trebao obaviti ovlašteni vodoinstalater, ali to možete učiniti i sami (lokalno zakonodavstvo može se razlikovati, stoga prvo provjerite). 

Svi filteri nakon tretmana, kao što su mineralni filteri itd, nisu obavezni. 

Postoji samo 1 stvar vezana uz održavanje: Uklanjanje kamenca iz parnog kotla. Baš kao i kod aparata za kavu, s vremena na vrijeme potrebno ukloniti kamenac.

Online povezanost

Wall će raditi prema tvorničkim postavkama bez potrebe za mijenjanjem bilo čega. Želite li, možete se spojiti i povezati s Wall sustavom upravljati njime daljinski putem mobilnog telefona. Najviše korištena funkcija je UKLJUČIVANJE./ISKLJUČIVANJE – zgodna je mogućnost daljinskog pokretanja Wall aparata kad ste na putu, tako da Vas pri dolasku dočeka topla i pitka voda.

Dostupni proizvodi iz našeg kataloga

Odaberite već danas jedan od proizvoda i uživajte u pitkoj i zdravoj vodi svaki dan.