WaterStillar Family

3.772,65  (28.425,03 kn)

(U cijenu je uključen danski pdv - 25%)

 • Nema pokretnih dijelova, osim ventila koji puni jedinice vodom
 • Dizajn nepropustan za zrak i paru koji osigurava sterilno okruženje
 • Kompaktnost
 • Izrađen od nehrđajućeg čelika, ne uzrokuje probleme s odobrenjima
 • Deblja izolacija (do 60 mm) – manji gubitak energije
 • Nema pregrijavanja i opasnosti od eksplozije spremnika zbog pregrijavanja. Samo-regulirajući sustav
 • Potpuno tih

Kratki opis

200 litara tople vode za kupanje i 15 litara pitke vode od sunca

Family je kombinacija uređaja za destilaciju i solarnog bojlera, gdje se proces destilacije koristi za zagrijavanje vode za kupanje.  Toplina prikupljena od sunca koristi se za isparavanje vode, a ta para se zatim koristi za zagrijavanje vode za kupanje. 

WaterStillar Family pohranit će do 55 litara pitke vode, spremne za piće.

Princip rada i učinkovitost

WaterStillar Family destilira vodu u omjeru 1:1 i stoga nije učinkovitiji od normalnog uređaja za destilaciju. Trik je u tome što se početna potrošnja energije koristi dvaput, a drugi “učinak” je besplatan. 

WaterStillar Family može biti dodatno opremljen električnim grijačem koji osigurava stalnu proizvodnju tople vode za kupanje i pitke vode, neovisno u količini sunca i dobu dana.

 Automatsko ili ručno upravljanje. Na taj način WaterStillar Family može biti jedini uređaj u vašem domu koji vam je potreban za vodu za kupanje i piće tijekom cijele godine.

Sigurna i eko voda za piće

Za razliku od drugih tehnologija, destilacija na visokim temperaturama će proizvesti najčišću moguću vodu. 

U kombinaciji s dodatnim ugljičnim filterom i UV-post tretmanom, desetljećima ćete imati beskrajno čistu vodu za piće. Bez obzira na to što se nalazi uvodi – destilacija je najsigurniji izbor s kojim se ne može mjeriti nijedna druga tehnologija filtracije. 

Ugrađeni spremnik za vodu održava se sterilnim zbog inherentnog dizajna i stoga nećete imati problema s virusima, baterijama, gljivicama ili plijesni kod bilo kojeg WaterStillar uređaja. 

Imate li vlastitu pitku vodu, smanjit ćete broj plastičnih boca koje koristite. Kupite lijepu staklenu bocu za pitku vodu i koristite je desetljećima – punite bocu od kuće i uštedite novac, čuvajte okoliš i budite sigurni u ono što pijete. Nositi boce kući i plastični otpad nešto je na što možete zaboraviti.

Personalizirajte

Dodavanje minerala, okusa, mjehurića i hlađenje vode za piće nije obavezno. Vi dodajete ono što želite.

Prijavite se

U izradi je 3. generacija WaterStillar Family. Veći je od prethodnog, cijena je ista. Naručite sada, mi ćemo pronaći najbolji način da vam sustav isporučimo.

Instalacija i održavanje

WaterStillar Family može se postaviti na krov ili na tlo. Spajanje uređaja na dotok vode trebao bi obaviti ovlašteni vodoinstalater. Budući da postoji samo jedan pokretni dio u obitelji WaterStillar, on će trajati mnogo godina, a održavanje/popravak će biti na apsolutnom minimumu i to možete raditi sami.

 • Postavite jedinicu i pričvrstite je. 
 • Spojite svoju dovodnu vodu. 
 • Spojite cijev za toplu vodu. 
 • Spojite drugu dovodnu cijev na slavinu za pitku vodu. 
 • Otvorite za dotok vode, pričekajte sunce i onda uživajte. 

Ovisno o kvaliteti dovodne vode, WaterStillar Family treba povremeno čistiti uklanjanjem kamenca. Baš kao što treba ukloniti kamenac s aparata za kavu To se radi istim sredstvom za uklanjanje kamenca i potrebno je činiti povremeno.  Kvaliteta vodovodne vode će odrediti koliko često. 

U područjima s mnogo kalcija u vodi, možete ugraditi dodatni filtar na ulazni vod do isparivača i tako smanjiti učestalost uklanjanja kamenca na minimum.

Dostupni proizvodi iz našeg kataloga

Odaberite već danas jedan od proizvoda i uživajte u pitkoj i zdravoj vodi svaki dan.