Filter za vodu EcoPro

55,00 

(U cijenu je uključen pdv)

Filter za vodu EcoPro

  • Filter za vodu za slavinu s jednim uloškom
  • Filtrirana voda za 3 mjeseca

55,00 

(U cijenu je uključen pdv)

Trenutno nije dostupno.

Filter za vodu EcoPro – godišnji paket

  • Uključuje  početni paket  s četiri zamjenska uloška
  • Filtrirana voda za 12 mjeseci

109,00 

(U cijenu je uključen pdv)

Trenutno nije dostupno.

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

  • Pročišćena i pitka voda izvrsnog okusa  – odmah dostupna iz slavine
  • Ultra-napredna mikro filtracija putem aktivnog ugljena uklanja preko 100 kemijskih tvari zagađivača, kamenac, mikroplastiku, klor, nitrate i toksične teške metale
  • Ulošci filtera mogu pročistiti do 1200 L vode i  traju 3 mjeseca
  • Prije kupnje filtera potrebno je izmjeriti navoj na slavini i provjeriti je li širina 22mm. Ukoliko nije, bit će potreban nastavak pa vas molimo da se za veličinu nastavka obratite na info@volimvodu.hr (upute i slika za mjerenje dolje niže u tekstu)
  • Proizvod je certificiran od EU neovisnog laboratorija

Manje otpada

Filter za vodu – Ecopro daje vodu vrhunske kvalitete bez stvaranja plastičnog otpada, minimizirajući utjecaj na okoliš.

Kućište spremnika se ponovno koristi, potrebno je samo zamijeniti filter. Zaboravite na vodu u plastici, trošak za kupnju i nema posla oko odlaganja plastičnih boca.

Dugotrajno punjenje uložaka filtera

Uložak se obično mijenja svaka 3 mjeseca i daje do 1200 litara filtrirane vode. Važno je mijenjati filtere svaka 3 mjeseca kako bi se održala najučinkovitija filtracija.

Dimenzije

Dimenzije: 12,4 x 7,4 x 10,9 cm Težina: 363 g.

Jednostavna montaža

Filter je lako montirati bez ikakvog posebnog alata.
Prije kupnje filtera potrebno je izmjeriti navoj na slavini i provjeriti je li širina 22mm. Ukoliko nije,  bit će potreban nastavak pa vas molimo da se za veličinu nastavka obratite na info@volimvodu.hr
Slavinu je potrebno izmjeriti na navoju kao na slici.

Jednostavno prebacivanje s filtrirane vode za piće na nefiltriranu vodu za pranje

Pomoću  plastične ručice na filteru možete odabrati vodu za piće ili za pranje. Nefiltrirana voda ostaje topla i hladna. Filtrirana voda za piće i kuhanje je isključivo hladna.

Ušteda

Korištenjem TAPP Water  filtera za vodu znači da više ne morate kupovati skupu flaširanu vodu i onda još razmišljati kako zbrinuti plastičnu ambalažu nakon upotrebe.

Uklanjanje štetnih tvari iz pitke vode

Filter za vodu uklanja kamenac, klor (odgovoran za loš okus), mikroplastiku, pijesak, hrđu i sediment, olovo, živu, bakterije poput salmonele ili opasne legionele, pesticide, herbicide, ostatke lijekova, nitrate i druge štetne tvari > 1-2 μm (mikrona) uz zadržavanje životno važnih minerala.

Jamstvo i dostava

Ako niste zadovoljni, povrat novca je moguće dobiti u roku 30 dana od kupnje. Možete isprobati TAPP Water filtere u svom domu i uvjeriti se u kvalitetu i izvrstan okus pročišćene vode!
Dostava iznosi 4€ za RH, za Zagreb je dostava u roku  2 radna dana, a izvan Zagreba 3-5 radnih dana. Radni dani su ponedjeljak – petak.

Podsjetnici za promjenu filterskih uložaka

Korištenjem MYTAPP aplikacije na svom iPhone ili Android uređaju primat ćete podsjetnike za promjenu filterskih uložaka kao i E-poruke s novostima i posebnim ponudama.

Kompatibilan s većinom slavina

Filter za vodu Ecopro odgovara većini slavina nakon što se ukloni nastavak na izlazu slavine. Ako cijev slavine ima navoje izvana, EcoPro možete pričvrstiti izravno. Kod slavine s navojima s unutarnje strane lako se fiksira pomoću isporučenog nastavka- adaptera. Na raspolaganju je niz adaptera za posebne slavine. Pri montaži ćemo Vam rado pomoći, ako bude potrebno.

Kako proizvod funkcionira

TAPP Water napredni filter ulošci za mikro filtraciju uključuju sustav filtracije s aktivnim ugljenom izrađen od kokosovih ljuski održivim proizvodnim procesom. TAPP ulošci za punjenje filtera koriste vlastitu tehnologiju protiv kamenca. Napredna mikro filtracija odvija se u 5 koraka:

1. Stupanj - Polipropilenski omot

Polipropilenski omot obavija ugljični uložak i filtrira veće mikroorganizme, sediment, hrđu, čestice kamenca i druge nečistoće. Također štiti ugljični blok od kontaminacije ljudskim rukama prilikom mijenjanja.

2. Stupanj - Apsorpcija preko praha aktivnog ugljena

Prah organskog aktivnog ugljena uklanja klor, nusproizvode klora (VOC, THM, HAAS, itd.), neželjene okuse i mirise, pesticide, herbicide, opasne PFAS kemikalije i više od 80 drugih zagađivača. Također smanjuje koncentraciju teških metale poput olova, bakra, žive i još mnogih drugih.

3. Stupanj - Mikro-filtracija preko bloka aktivnog komprimiranog ugljena

Blok komprimiranog aktivnog ugljena sadrži visoko komprimiran ugljični prah kako bi se spriječio prolazak čestica većih od 1 do 2 mikrona. Time se sprječava, na primjer, da sva mikro-plastika, u vodi raspršene mikro čestice te opasne bakterije prođu kroz filter. Također  se zaustavljaju čestice nastale uslijed korozije cijevi i taloga bakterija.

4. Stupanj – Uklanjanje kamenca i teških metala

Radi se o zaštićenom rješenju koje se koristi unutar ugljičnog bloka za razgrađivanje minerala kako bi se spriječilo nakupljanje kamenca i dodatno smanjio prolaz teških metala. Uložak EcoPro filtera smanjuje kamenac za 90% u razdoblju do 3 mjeseca

5. Stupanj - Mreža cjedila

Filtrira kosu, pijesak, prljavštinu i druge krupnije nečistoće.

Provjereno certificiranim laboratorijskim ispitivanjem

Razvijeni u Europi, TAPP filteri za pitku vodu svake se godine testiraju od strane renomiranih neovisnih laboratorija kako bi se potvrdila učinkovitost i kvaliteta.

Vrlo jednostavna instalacija i primjena te zamjena uloška

Online upute vode vas kroz jednostavnu instalaciju.
Podsjetit ćemo vas putem e-pošte putem MyTAPP-a da promijenite uložak svaka 3 mjeseca.
Više informacija možete pronaći u FAQ-ima.

EcoPro filter specifikacije

Dostupni proizvodi iz našeg kataloga

Odaberite već danas jedan od proizvoda i uživajte u pitkoj i zdravoj vodi svaki dan.